Antoinette heeft Goboony leren kennen toen ze zelf een camper wilde huren. Ze heeft dat een zomer gedaan en vond het camperen toen zo leuk dat ze zelf ook een camper wilde kopen. Ze kan zelf alleen niet weken lang weg en vindt het zonde dat haar camper stil staat. Daarom besloot ze ook zelf haar camper te verhuren. De camper is van allerlei gemakken voorzien en ze levert hem compleet en netjes. Wil je ook direct het vakantie gevoel ervaren en een camper huren? Kijk dan bij het camper aanbod van Goboony: https://goo.gl/FykU4j.

Heb je juist interesse in de camper verhuur? Neem dan ook even een kijkje op onze site. Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt: https://goo.gl/J9rgPP.

Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende camper vakantie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze social media kanalen delen we graag inspiratie over de mooiste plekjes, boonies noemen wij die, en ook onze blog staat boordevol informatie: https://goo.gl/1di7oS.Antoinette heeft Goboony leren kennen toen ze zelf een camper wilde huren. Ze heeft dat een zomer gedaan en vond het camperen toen zo leuk dat ze zelf ook een camper wilde kopen. Ze kan zelf alleen niet weken lang weg en vindt het zonde dat haar camper stil staat. Daarom besloot ze ook zelf haar camper te verhuren. De camper is van allerlei gemakken voorzien en ze levert hem compleet en netjes

Wil je ook direct het vakantie gevoel ervaren en een camper huren? Kijk dan bij het camper aanbod van Goboony: https://goo.gl/FykU4j.

Heb je juist interesse in de camper verhuur? Neem dan ook even een kijkje op onze site. Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt: https://goo.gl/J9rgPP.

Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende camper vakantie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze social media kanalen delen we graag inspiratie over de mooiste plekjes, boonies noemen wij die, en ook onze blog staat boordevol informatie: https://goo.gl/1di7oS.

Antoinette verhuurt haar camper via Goboony